GAP YEŞİL İNOVASYON YARIŞMASINA HAZIRLADIĞIMIZ PROJELERLE KATILIM SAĞLADIK.

GAP YEŞİL İNOVASYON YARIŞMASINA HAZIRLADIĞIMIZ PROJELERLE KATILIM SAĞLADIK.

Okulumuzdan 2 kategoride hazırlamış olduğumuz projelerimiz yarışma şartnameleri doğrultusunda hazırlanıp sisteme yüklenmiştir. Emeği geçen danışman öğretmenimiz Abdulkerim ORTATAŞ , öğrencilerimiz Barış ÖZ, Hasan Emre Erdoğan, Batuhan DAMAR , Ahmet Poyraz GÖĞÜŞ’e başarılarının devamını dileriz. Okulumuzu ve kendilerini yarışmada en iyi şekilde temsil edeceklerine şüphemiz yoktur.

26.12.2023 272

Gap Yeşil İnovasyon Proje ve Fikir yarışması;

Günümüzde, küresel çapta artan çevresel sorunlar ve sürdürülebilirlik kaygıları, insanoğlunu daha yenilikçi ve çevre dostu çözümler aramaya yöneltiyor. Bu kapsamda, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin zengin doğal kaynakları ve potansiyeli, GAP Yeşil İnovasyon Yarışması ile bir araya gelerek sürdürülebilirliği destekleyen projelerin yeşermesine olanak sağlıyor.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve yaratıcı fikirleri teşvik etmeyi amaçlayan GAP Yeşil İnovasyon Yarışması'nın geçmiş deneyimlerini ve yarattığı etkiyi yansıtmaktadır. Yarışma, genç zekaları, girişimcileri ve çevreye karşı duyarlı gençlerimizi, çevresel sorunlara yönelik çığır açıcı projeler geliştirmeye teşvik ederek, sadece bölgesel değil, aynı zamanda ulusal ve uluslararası düzeyde de olumlu etkiler yaratmaktadır.

GAP Yeşil İnovasyon 2023 yarışması sadece yenilikçi fikirleri değil, aynı zamanda kararlılığı, azmi ve kolektif çabayı da yansıtmaktadır. Burada sunulan projeler, su yönetiminden enerji verimliliğine, tarımın dönüşümünden atık yönetimine kadar geniş bir yelpazede çevresel konuları ele almaktadır. Bu projeler, bize gösteriyor ki, geleceği inşa etmek için yaratıcılığın ve işbirliğinin gücü sınırları zorlayabilir.

26-12-202326-12-202326-12-2023