Okul Müdürümüzden Veda Mesajı..

Okul Müdürümüzden Veda Mesajı..

Okul Müdürümüz Görevinden Ayrıldı...

10.07.2020 612

Bir Okula Veda Ederken...

Ve takvimden bir yaprak koptu bugün. 29 Haziran 2020 pazartesi .Bu defa tek bir kişiye değil vedam.Kocaman bir hatıraya veda ediyorum.iyisiyle kötüsüyle dile kolay 22 yıldır nerdeyse her kademesinde görev yaptığım ve idarecisi olmaktan büyük şeref duyduğum Besni Ticaret Meslek Lisesine  veda ediyorum. Kurum kültürü oturmuş bir okulda yıllardır elimizden geldiğince görevimizin hakkını vermek adına arkadaşlarımın da büyük desteğiyle  vazife yaptığım ve benim için çok anlamlı ve unutamayacağım bir  kurumdan ayrılma vakti geldi..

22 yıl kimine göre bir ömür, kimine göre ise basit bir zaman ölçüsü. Daha dün gibi gelişim ve şimdi kalkıp gidişim.Başta okulumuzun kurucusu Şahap YILMAZ olmak üzere çalışma şerefine nail olduğum müdürlerime saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. Yine yıllardır birlikte çalıştığım müdür yardımcılarım, öğretmenlerim, memurlarım, hizmetlilerim, velilerim, okul aile birliği üyelerim, tüm paydaşlarım ve tabikii yıllardır olmazsa olmazım sevgili öğrencilerimi saygıyla  anıyor . İyi ve kötü günde desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Ahirete intikal eden çalışma arkadaşlarım Tahir Mesut GÖĞÜŞ, Aydın GÜL ve Mahmut GÜNEŞİ ve mezun ettiğimiz öğrencilerimden yakın zamanda vefat eden Ali YALÇIN, Osman TURGUT ile Savaş TURGUT' u rahmetle anıyorum.

Buna mukabil, her son yeni bir başlangıçtır düsturuyla

yeni görev yerim olan Besni Mesleki Eğitim Merkezinde  yeni görevime başlamış bulunuyorum. Çalışmak çabalamak, verilen görevi hakkıyla yapmak bizden Tevfik ise Allahtandır.

Sağlıkla ve Selamatle Kalın...