Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Andık!

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve tüm okulların katılımının sağlandığı "Besni´den KAHRAMANLARIMIZA" adlı yarışmanın ödül töreni okulumuzda düzenlenen muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi.

06.05.2016 536

Bizlerin daha rahat yaşaması için, Vatan ve Milletin Bölünmez Bütünlüğü için canını seve seve bu topraklara feda eden şehitlerimizi yad etmek, onlara vefa borcumuzu ödemek adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resim, şiir ve kompozisyon yarışması yapılmış idi yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Protokol üyelerinin eksiksiz katıldığı tören şehit ailelerimize verilen plaketlerle sona erdi. Bizlerde okul müdürlüğü olarak Vatan ve Milletin Bölünmez Bütünlüğü için canını feda eden şehitlerimizi saygı, rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz.

Allah Şehadetinizi kabul etsin!

Aziz Şehitlerimiz..!