Besni Şehit Eren Kupal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: İstiyoruz ki, Okullarımızda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verilmesini bilsin. İstiyoruz ki, Okulumuzda verilen eğitim ve öğretim, öğrencide istenen davranış değişikliklerine dönüşsün, öğrencilerimiz girdikleri ortamda olumlu davranışlarıyla dikkat çeksin İstiyoruz ki, Her öğretmen okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci bu okulda öğrenimini gerçekleştirmekten zevk alsın. Sevgi ortamında yarınlara güvenle ve umutla bakan nesiller yetişsin.

Misyon: Bizler; Öğrencilerimizi üniversitelere yerleştirmek, Türkiye Cumhuriyeti´nin ihtiyacı olan vasıflı ara eleman yetiştirmek, Teknolojik gelişmeye yakında takibe çalışan, kendisine güvenen ve güven verdirten olarak hazırlamak istiyoruz. Biz Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu kalifiye eleman yetiştiren bir kurumuz. İnanıyoruz ki, Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Pansiyonumuz 2021 itibariyle kapanmıştır.
Saatler: 08:00-12:00 12:00-13:00 Öğle Arası 13:00-15:20
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmaktadır. Ayrıca merkezi konumda olduğundan karayolu ile ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehiterenkupalmtal.meb.k12.tr

Adres - Hasan Tütün mahallesi Besni/Adıyaman

Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Yatakhane Koğuşu :6
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçenin yeni yerleşim yerlerinden Yenikent semti, Hasan Tütün mahallesindedir.

Adres - Hasan Tütün mahallesi Besni/Adıyaman

Ulaşım Okulumuza il dışından karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.